Що цікавенького?

Ресторан «Brunnen»
В новому ресторані «Brunnen» в центрі Івано-Франківська , вас завжди радісно зустрінуть і з задоволенням нагодують. Тут комфортно і престижно, і в той же час демократично і по-домашньому затишно.
В «Brunnen» Вас завжди чекає свіже бочкове пиво (Guinness, Staropramen, Warsteiner, Leffe, Stella, Hoegaarden). Відвідавши нас Ви отримаєте добрий настрій та приємні спогади про Прикарпаття, Івано-Франківськ, Буковель. Скоштуйте наші традиційні страви (стейки і біфштекси, ребро свинне метрове, курча табака, філе міньйон, шато-бріан, пивні крильця, фірмове печене м’ясо, баранина, ковбаски гриль, банош, власні соління).
Доповнити смак улюблених страв Прикарпаття допоможе достойний вибір алкогольних напоїв.
Раді Вас бачити в нашому клубі за кухлем пива чи склянкою фрешу, на обіді чи за вечерею, в будні та свята, – ми працюємо для друзів та гостей нашого міста.

Кухня
Бездоганними в «Brunnen» є кухня та обслуговування. Обладнання кухні всесвітньо відомої іспанської фірми Josper S. A. Хоспер - світовий лідер з виробництва закритих грилів-печей на деревному паливі. Грилі хоспер являють собою закриті грилі-мангали або грилі-печі, що працюють на підставі системи регульованої тяги.
Вугільні грилі від хоспер - єдине на ринку рішення, що дозволяє одночасно використовувати переваги мангала і печі на деревному паливі (аналог "російської" або будь-який інший закритої печі), до того ж приготування їжі за допомогою продукції Josper безпечно і просто.

Важлива перевага печей Josper висока температура. На приготування на двох решітках 7 кг курячих ніжок потрібно всього три хвилини. Завдяки унікальній конструкції грилів-мангалів Josper, що працюють на деревному вугіллі, м'ясо, риба, овочі виходять надзвичайно смачними і ароматними.
Стейк (steak) - англійське слово, що позначає порційний шматок м'яса для жарки. У словянських мовах аналога цьому слову, мабуть, не відшукати. Хіба що «біфштекс»? Але і це буде не правильно, оскільки м'ясо для нашого біфштекса можна і відбити, і навіть дрібно порубати, при цьому біфштекс не перестане бути біфштексом. Зі стейком все по іншому. Стейк - це цілісний шматок м'яса, який не піддавався механічній обробці. Варто його відбити, як він негайно перестане бути steak і перетвориться в cutlet.

Стейк-хаус (steak house або навіть steakhouse) - стійке поєднання, що означає «ресторан спеціалізується на стейки з яловичини». Стейк-хаус на слух американця сприймається також природно, як для нас пельменна або чебуречна (тільки без відтінку «дешевої закусочної», оскільки як не крути, а для стейка доведеться згубити цілого бичка, від туші якого лише 7% піде на стейки, що у любому випадку відбивається на ціні). Класичний стейк вважається американським винаходом і чи не єдиним цінним внеском США у світову кулінарію. Правда більшості американців немає ніякого діла до свого внеску у світову кулінарію, вони просто їдять стейки протягом багатьох поколінь. Цілком природно, що така спадкоємність поступово перетворила стейк із звичайного блюда в частину американської культури. На перший погляд приготування стейка здається нітрохи не складним заняттям, але в цій справі є безліч нюансів.
Справжній стейк готують тільки з м'яса бичків. Брати для цих цілей м'ясо корови - все одно, що доїти бика. Причому, підійде бичок тільки певної породи, вирощений у спеціальних умовах. Краще готувати з м'яса бичків Абердинського породи і породи чорного бичка ангус. Це кращі світові стандарти. Готують стейк на вугіллі в особливій печі - хоспер (Josper). Це теж світовий стандарт. Суть її роботи заснована на «правильних протягах» і інтелектуальної регулюванню температур. У хоспер стейк природним шляхом обволікається у вигляді футляра, продовжуючи оплавлятися зсередини. При цьому соки залишаються в м'ясі. Ніяких мангалів, сковорідок і мікрохвильовок!

Існує п'ять-сім ступенів підсмажування. Захоче клієнт - м'ясо буде максимально просмажене, не захоче - можлива навіть «кривава» начинка. Хоспер дозволяє ювелірно регулювати ступінь прожарювання. Адже жар, що йде з усіх боків, створює тиск всередині шматка, і вся волога зганяє до центру. Саме тому перше, що належить зробити зі стейком - розрізати навпіл упоперек м'ясних волокон. І не забувайте, що стейк на тарілці все ще продовжує «доходити». Класика жанру Стейк можна побачити в меню більшості ресторанів. А процес його приготування часто вважається імпровізацією. Століттями перевірені рецепти приготування стейка перетворили цей процес в створення шедевра. І найголовніший рецепт приготування фірмового стейка - не відхилятися від старовинного рецепту.

Подорож стейка починається на фермі, де вирощуються бички. Звичайно, можна піти на ринок і вибрати відмінне м'ясо, приготувати з нього якісний стейк, але справа в тому, що завтра м'яса такої ж якості може не виявитися. І, звичайно, того що є не вистачить на наші обсяги. На наступному кроці м'ясу бичка належить визріти. Для визрівання м'ясо кладуть у вакуумну упаковку і знаходиться воно там протягом трьох тижнів. Під час визрівання білки м'яса перетворюються на молочну кислоту. Кислота розм'якшує сполучну тканину волокон. М'ясо стає ніжним. Потім м'ясо потрапляє в ресторан. imageНарізане на порційні шматки воно обсмажується нашими поварами в спеціальній вугільної печі під назвою хоспер. М'ясо обсмажують в два прийоми: спочатку на підвищеній температурі, щоб утворилася скоринка, що не дозволяє витікати соку і потім дожарюють на робочій, більш низькій температурі.

Температуру в центрі стейка перед подачею на стіл перевіряє шеф-повар, за допомогою спеціального щупа з термометром. Закінчується подорож стейка на столі охочого до м'яса гостя, якому слід без зволікання розрізати шматок посередині, інакше він продовжить готуватися прямо на тарілці.
Гарним доповненням до хорошого стейку послужить келих вина. Стейк без вина це не те щоб гроші на вітер, але з нимви відкриєте цілу скарбничку незабутніх гурманських вражень. Стейк - страва нехитра. У приготуванні стейка головне знайти надійного постачальника мяса і постаратися нічого не зіпсувати, педантично дотримуючись технології. Будь-яке блюдо можна приготувати добре чи погано, будь то екзотичний поки ще стейк або звичні пельмені. Все залежить від якості використовуваної сировини і майстерності кухаря. Можна подавати стейк як церімонію, з усіма атрибутами: цікавими історіями, звичаями і ніжним присмаком. Основна ідея полягає в тому, щоб закріпити у свідомості гостя нехитру формулу: «М'ясо - це добре. Гарне м'ясо в хорошому стейк-хаусі - це дуже добре ». Треба віддати належне, формула настільки проста і підноситься так ненав'язливо, що переймаєшся їй моментально. Але хіба це погано?

Атмосфера - це важливо? Відповіді немає. У всякому разі, однозначної - точно. Комусь абсолютно все одно, де - хоч в чистому полі, лише б смачно. Інший - від неприємної атмосфери тут же падає в обморок і реанімації не підлягає. Є й інші варіанти. Але це все слова ...
Коли ми створювали ресторан BRUNNEN, ми знали - на всіх не догодиш. Ми вирішили спробувати потурати у всьому самим вибагливим. Стейк хаус - це втілення стилю. Такого, яким бачимо його ми. Наш ресторан - це суміш традиційних уявлень про стильний дизайн і відвертий fashion. Тут є модний шарм і затишок настільки відчутний, що його можна вдихнути. Тому у нас добре ... всім? Ні. Напевно, не всім. Але як мінімум самим вибагливим.

Як Ви вже зрозуміли, ресторан BRUNNEN спеціалізується на пиві, вині і м'ясних стравах . І не просто на м'ясних стравах, а на соковитих, ароматних стейках. Приготувати справжній, правильний стейк насправді дуже складно. Прискіпливі гурмани вловлюють найменші недоліки, які часом формуються задовго до потрапляння продукту на кухню ресторану. Тим не менш, стейк-хаус BRUNNEN справляється зі своєю місією і вважається одним з кращих закладів міста.

Інтер'єр закладу умиротворяє. Світле кленове дерево і порцеляновий посуд на поличках, завіски і подушки - все сприяє створенню домашнього затишку. Розташувавшись в якому з трьох залів, можна спостерігати за актуальними спортивними подіями та показами модних колекцій на телеекранах, розглядати унікальну винну колекцію за склом, поки апетит підігрівається чудовим запахом стейків, жаряться на грилі тут же, в залі. Офіціант тим часом порекомендує вибрати один з 4-х соусів, а також «правильне» вино до м'яса. image
Соковиті ароматні стейки будь-якого розміру (від 250 до 500 г) з телятини, свинини, баранини, лосося приготує за унікальною технологією професійний майстер гриля. Процес «дозрівання» м'яса для фірмових стейків стейк-хаус BRUNNEN тривалий і складний: від трьох до шести тижнів в тушах, при невисокій плюсовій температурі. При цьому м'ясо набуває неповторні смакові якості. Винна карта ресторану складена кваліфікованим сомілье спеціально для «м'ясного» меню.
Крім того, шеф-кухар пропонує прекрасний вибір страв каліфорнійської та європейської кухні, оригінальні страви з морепродуктів і класичні десерти: ніжний чіз-кейк, гарячий яблучний пиріг з ванільним морозивом, шоколадне тістечко «Брауні» та інші.

BRUNNEN - місце, створене для тих, хто любить м'ясо. Його люблять ті, хто приходить сюди з'їсти стейк, і ті, хто прийшов працювати в цей ресторан, щоб щодня готувати для Вас наші страви і розповідати Вам про неповторному смаку мармурового м'яса. Кухарі й офіціанти, менеджери і технічний персонал - кожен, хто працює в BRUNNEN, перш за все, стає фахівцем по м'ясу. Тому що м'ясо не терпить непрофесіоналізму. Добірне мармурове м'ясо - не просте. Для того, щоб ми змогли приготувати для Вас найкращі стейки, м'ясо, яке ми використовуємо, проходить довгий, повний випробувань шлях. І те, чи потрапить м'ясо в наші вугільні печі, залежить від найдрібніших деталей: у якому кінці світу майбутній стейк народився, виріс, що він їв і пив, як його упакували і відправили до нас, в BRUNNEN. Ми доставляємо найкраще в світі м'ясо тільки з Австралії і США і використовуємо унікальні технології для приготування ідеальних стейків у вугільних печах. Ми знаємо про наші стейки все: де і як вирощуються бички; як зберігається і доставляється м'ясо; як готуються стейки і з чим їх краще подати. А ще в BRUNNEN люблять Гостей - адже для справжнього майстра немає більшої радості, ніж ділитися своїми знаннями, досвідом, працею з людьми. Ми не заграємо з нашими Гостями, не намагаємося залучити їх декораціями або витіюватими назвами страв, не розповідаємо небилиць про нашій кухні. Ми поважаємо наших Гостей і ділимося з ними найкращим - нашими стейками. Наше меню складено і розраховано для справжніх любителів м'яса. Всі страви в ньому ідеально підібрані з тим, щоб допомогти Вам насолодитися їжею. Те ж саме відноситься і до нашої винної карти.

Успіх BRUNNEN обумовлений як раціональною перевагою - це професійно приготовані стейки з відбірної яловичини, так і емоційної складової концепції, закладеної вже в назві стейк-хаусу BRUNNEN. Слово BRUNNEN для назви ресторану ми використовували від старогерманського "BRUNNEN", що означає “колодязь” або “криниця”. Ми готові зустріти Вас, напоїти і втамувати голод. Гості BRUNNEN - це хороші люди, наші друзі і переможці «по життю», які люблять м'ясо і прийшли поїсти стейки, персонал стейк-хаусу - це хороші люди, які ці стейки готують і подають.
Культура стейк-хаусу в розумінні BRUNNEN заснована на трьох базових принципах: культ м'яса, культ вина і культ Гостя. Культ м'яса - це експертний підхід до стейків, від відбору м'яса до технології приготування. Культ вина - професійний підхід до вибору вин: ми знаємо про вина все і пропонуємо до наших стейків ті, які з ними ідеально поєднуються. Культ Гостя - це основа нашої гостинності. Ми знаємо і любимо наших Гостей, створюємо для них найкомфортніші умови. У BRUNNEN все доставляє Гостю задоволення - їжа, напої, музика, обслуговування, атмосфера відкритості та гостинності. І ми впевнені: спробувавши одного разу те, чого нам вдалося досягти, ви станете справжніми цінителями справжніх стейків і, отже, нашими постійними друзями!
Hotels24.ua Отели за полцены и реальные отзывы гостей!

Годі й казати...

    Нажаль, свій відгук ще ніхто не залишив...

    Вже встигли побувати в Brunnen? Залиште свій відгук що до роботи цього закладу. Зазначте як позитивні, так і негативні сторони. Впевнені, що саме ваш коментар буде корисним для багатьох можливих відвідувачив

  • От халепа...

    Щоб залишити свій коментар, необхідно увійти до сайту: натисніть тут....

  • Інші заклади...

    Просмотров: 9138 | / | Теги: Живе Пиво, гриль, БРУННЕН, стейк, ресторан, ресторани, Івано-Франківськ, куда пойти | Похожие заведения: - ­• Friends Time ­• Миндаль

    Рейтинг

    (3.2 5.00 | так вважають: 5)
    5 відвідувачів посередньо оцінили Переваги цього закладу... А як важаєте Ви?

    3.25 5

    Сервіс

    • Wi-Fi, Парковка, Кондиционер, Vip-зал, Заказ столика, Банкетный зал, Зал для некурящих, Винная карта, Акции, Гриль меню, Коктейльная карта

    Кухня

    • Европейская, Авторская

    Де знайти?

    Ми знаходимось за адресою: Івано-Франківськ, Південний бульвар 24"Б"
    Дзвоніть за номером: 525-111
    Відвідайте наш сайт: http://brunnen.if.ua/

    Можна клікнути десь тут:

    Качественное изготовление печатей и штампов, факсимиле, датеров в Киеве и Украине. Лучший сервис "онлайн" приемов заказов на печатно-штемпельную продукцию - Изготовление печатей.
    заказать печати и штампы - онлайн сервис

    Хостинг от uCoz