Що цікавенького?
Стейк-хауc «T.G. AMIGOS» увібрав в себе найкращі традиції та ідеї європейських стейк-хаузів і англійських пабів. Тут створено своєрідний симбіоз стейк-хауза і пабу, де можна з'їсти смачний і соковитий стейк, а також знайти добре підібраний асортимент пива, вина або віскі. Інтер'єр закладу відтворює пабну культуру, кращі американськи традиції зі смаком передані в оригінальному декорі закладу, атмосфера з перших хвилин заманює і обволікає. Затишок і демократичні ціни сусідять поруч. Меню кухні відображає кращі американськи кулінарні тенденції: легкі овочеві мікси, традиційні м'ясні стейки з з різноманітністю соусів.
Власне кажучи, правильний стейк - це звичайне смажене яловиче м'ясо, шматки якого смажили на відкритому вогні ще давньоримські жерці, під час церемоній жертвоприношень своїм богам і римські легіонери під час своїх походів. У принципі, рецепти приготування стейка, є в кулінарних книгах різних країн, скажімо Великобританії, Італії чи Франції, хоча, справедливості заради варто відзначити, що правильний стейк є все ж таки суто американським національним блюдом. Адже світове виробництво яловичини почалося саме з того моменту, коли Христофор Колумб, з своєї навколосвітньої подорожі привіз ЛОНГХОРН. Точно так називалася порода великої рогатої худоби, який вирощували американські індіанці. І до цього дня, для жителів США, правильний стейк - це чи не основна страва національної кухні, а виробництво і експорт яловичого м'яса в цій країні, суворо регламентується державою.
Власне кажучи, правильний стейк - це звичайне смажене яловиче м'ясо, шматки якого смажили на відкритому вогні ще давньоримські жерці, під час церемоній жертвоприношень своїм богам і римські легіонери під час своїх походів. У принципі, рецепти приготування стейка, є в кулінарних книгах різних країн, скажімо Великобританії, Італії чи Франції, хоча, справедливості заради варто відзначити, що правильний стейк є все ж таки суто американським національним блюдом. Адже світове виробництво яловичини почалося саме з того моменту, коли Христофор Колумб, з своєї навколосвітньої подорожі привіз ЛОНГХОРН. Точно так називалася порода великої рогатої худоби, який вирощували американські індіанці. І до цього дня, для жителів США, правильний стейк - це чи не основна страва національної кухні, а виробництво і експорт яловичого м'яса в цій країні, суворо регламентується державою.
Годі й казати...
От халепа...Щоб залишити свій коментар, необхідно увійти до сайту: натисніть тут....
Вже встигли побувати в T.G. AMIGOS? Залиште свій відгук що до роботи цього закладу. Зазначте як позитивні, так і негативні сторони. Впевнені, що саме ваш коментар буде корисним для багатьох можливих відвідувачив