Що цікавенького?

На сьогоднішній день будівельно-технічна експертиза - є одна з найбільш затребуваних судових експертиз у кожній країні. Якщо виникають спірні питання щодо розподілу або реконструкції споруд або будівель, без допомоги кваліфікованого фахівця не обійтись.Останнім часом будівельно-технічна експертиза відіграє дуже вагому роль у вирішенні господарських та цивільних справ. Її значення стоїть поряд з багатьма іншими видами судових експертиз. Тож нерідко до неї звертаються і під час проведення кримінальних справ. Часто запорукою обєктивного розслідування справи стають додаткові знання у галузі архітектури та будівництва.
Але все ж набагато частіше до будівельно-технічної експертизи звертаються під час розгляду цивільних справ. В основному це питання розподілу спадщини, особливо якщо є декілька спадкоємців, чи розподілу майна при розлученні. Вона стає необхідною якщо мова йдеться про нерухоме майно або земельну ділянку.
А також нерідко трапляються випадки коли такий вид експертизи допомагає при вирішенні конфліктних ситуацій між сусідами. Основною їх причиною може стати спір за земельну ділянку, спільні споруди. Або, наприклад, сусіди почали будівництво, яке на погляд позивача може надати шкоди йому чи його майну.
В багатоповерхових будинках основна кількість конфліктів між сусідами виникає внаслідок затоплення. Якщо винуватець і потерпілий не можуть вирішити питання самостійно, то будівельно-технічна експертиза встановлює рівень збитку і передає данні до суду.
Також до неї звертаються під час перепланування будівлі. Особливе значення це має в квартирах. Неправильне перепланування може призвести до найгірших наслідків: руйнування всієї будівлі та людських жертв. Заборонено виконувати будь-які дії направлені на зміну плану будинку без спеціального дозволу експерта.
Також будівельно-технічна експертиза встановлює вартість нерухомості, визначає вартість виконаних будівельних робіт, законність будівництва, технічний стан будівлі, її придатність до експлуатації тощо.
Судова будівельна-технічна експертиза включає в себе:
• Дослідження будівель або споруд;
• Дослідження будівельних матеріалів;
• Дослідження конструкцій;
• Дослідження відповідних документів.
Цей напрямок охоплює дуже багато життєвих ситуацій. Визначення порядку користування, відповідність норм на будівництві, експертиза експлуатації пластикових вікон, розділ нерухомості, а також розрахунки збитків у таких випадках, як пожежа, залиття і т. д. Таких ситуацій дуже багато,для кожного потрібне своє рішення.
У яких випадках потрібна будівельна експертиза?
• Якщо між підрядником і замовником виникає конфлікт;
• Якщо подружжя вирішило розлучитися (розподіл нерухомого майна);
• Якщо споруда не відповідає будівельним нормам (перепланування).
Перелік таких випадків не є вичерпним. Для того, щоб ваш випадок був вирішений якомога швидше і якісно, потрібно звернутися до фахівця для вирішення проблем у вашому випадку.

Hotels24.ua Отели за полцены и реальные отзывы гостей!

Годі й казати...

    Нажаль, свій відгук ще ніхто не залишив...

    Вже встигли побувати в Судова будівельно-технічна експертиза? Залиште свій відгук що до роботи цього закладу. Зазначте як позитивні, так і негативні сторони. Впевнені, що саме ваш коментар буде корисним для багатьох можливих відвідувачив

  • От халепа...

    Щоб залишити свій коментар, необхідно увійти до сайту: натисніть тут....

  • Інші заклади...

    Просмотров: 3020

    Можна клікнути десь тут:

    Качественное изготовление печатей и штампов, факсимиле, датеров в Киеве и Украине. Лучший сервис "онлайн" приемов заказов на печатно-штемпельную продукцию - Изготовление печатей.
    заказать печати и штампы - онлайн сервис

    Хостинг от uCoz