Що цікавенького?

У будь-якому кафе, ресторані або нічному клубі виникає необхідність контролю підсобних приміщень, роботи персоналу, рівень обслуговування відвідувачів, запис того, що відбувається в залах, розташування і пересування персоналу, і дотримання робочої дисципліни. Фахівці з відеосистем допоможуть підібрати відеообладнання спеціально під Ваш об'єкт, враховуючи всі його особливості, переваги та цілі відеоспостереження.

У відеокамері з напівсферичним кожухом буде менш помітніше, куди спрямований об'єктив. Цей момент буде більш прийнятним для людей, які не люблять, що за ними ведеться відеоспостереження. Але завдання власників і співробітників охорони кафе чи ресторанів забезпечити своїм відвідувачам найвищий рівень безпеки, та системи відеоспостереження використовуються в цих цілях.

Так само в подібних закладах залишається виручка, гроші, зароблені за день або в касах або в сейфі. І коли ресторан або нічний клуб закриваються, існує ймовірність проникнення сторонніх осіб з метою викрадення грошей або інших цінних речей.

Тому система відеоспостереження стає справжнім порятунком. Камери знімають безперервно і архівують відеозаписи, і Ви завжди зможете їх переглянути. Так само системи відеоспостереження оснащені датчиками руху, і вони сповіщають Вас в ту ж секунду, про якусь активність на території об'єкта. Відео передається на Ваш мобільний додаток, і Ви зможете швидко відреагувати на ситуацію що відбувається. І Вам не варто хвилюватися про те, що Ви можете пропустити тривожну ситуацію.

Якщо Ви маєте декілька ресторанів або кафе, то їх можна об'єднати в одну систему і на екрані Ви зможете в один час побачити відео з усіх об'єктів. Таким же чином Ви зможете побачити, коли відкрили або закрили заклад. Хто в який час прийшов на роботу з персоналу і хто як працює. Ви зможете швидко відреагувати і відкоригувати Ваш персонал.

Відеокамери з гарною якістю зйомки необхідні над барними стійками і касовими апаратами. Над барною стійкою важливо стежити, за тим що б бармен не обраховував клієнтів, що б не наливав йому меншу кількість, ніж клієнт оплатив і очікує. Або не міняв інгредієнти в коктейлі на більш дешеві, тим самим заощаджуючи на продуктах і грошах. Камери над касовими апаратами допоможуть відстежити рух грошей і розібратися в разі пропажі або недостачі грошей в касі, за допомогою відеоархіву. Це допоможе вирішити проблему крадіжок.

Hotels24.ua Отели за полцены и реальные отзывы гостей!

Годі й казати...

    Нажаль, свій відгук ще ніхто не залишив...

    Вже встигли побувати в Система відеоспостереження в ресторанах і кафе? Залиште свій відгук що до роботи цього закладу. Зазначте як позитивні, так і негативні сторони. Впевнені, що саме ваш коментар буде корисним для багатьох можливих відвідувачив

  • От халепа...

    Щоб залишити свій коментар, необхідно увійти до сайту: натисніть тут....

  • Інші заклади...

    Просмотров: 2340

    Можна клікнути десь тут:

    Качественное изготовление печатей и штампов, факсимиле, датеров в Киеве и Украине. Лучший сервис "онлайн" приемов заказов на печатно-штемпельную продукцию - Изготовление печатей.
    срочно заказать печать - Киев

    Хостинг от uCoz